snabb-frakt
FRI FRAKT ÖVER 600 KR
star
4,6/5 BETYG 2100+ RECENSIONER
wobbi_logotyp_svart-01
items in cart, view bag

Välj rätt barnstövlar

Om det är något som barn älskar så är det att leka, både inomhus och utomhus. Självklart slutar inte leken bara för att det blir kallt ute. Det enda som förändras är behovet av ett par ordentliga vinterstövlar. Allt för många låter sina barn leka i undermåliga skor, något som är obekvämt och kan leda till skador. Här på Wobbi tycker vi att alla barn förtjänar ett par ordentliga vinterstövlar och idag ska vi gå igenom exakt vad du bör tänka på när du ska köpa ett par vinterstövlar till ditt barn. 

Bekväm passform

Det absolut viktigaste när du väljer ut ett par vinterstövlar till ditt barn är att de sitter skönt på foten. Det är dock omöjligt för dig som förälder att veta vad barnet känner och barn har ibland svårt att berätta exakt hur stöveln känns. Därför har vi satt samman en guide för hur du kan mäta ditt barns fötter och på så sätt hitta den perfekta vinterstöveln.

För att veta om en stövel sitter bra eller inte måste du ibland läsa mellan raderna. Om ditt barn verkligen inte vill sätta på sig sina vinterstövlar kan det bero på att dem inte är bekväma. Det är sådana signaler du som förälder måste lägga märke till. 

 

Hålla fötterna varma

Även detta är extremt viktigt men här kan du känna dig lugn. När du köper ett par barnstövlar från Wobbi garanterar vi att dem kommer hålla ditt barns fötter varma, ända ner till -30 grader. Det finns flera anledningar till detta. För det första är alla våra vinterstövlar designade för att stå emot väta som snabbt kyler ner fötterna. Dessutom är de skönt isolerade med urtagbart foder som hjälper fötterna att hålla värmen längre.

Dessutom kommer ditt barn inte sitta still och när de rör på sig håller de värmen naturligt. Du behöver alltså inte oroa dig över att ditt barn ska frysa om fötterna, speciellt inte om du köper ett par barnstövlar från Wobbi. 

Material

Det sista vi ska nämna är materialet. Barnstövlar måste vara tillverkade i ett slitstarkt men ändå lätt material. Barn kommer att slita på stövlarna men de vill inte springa runt i tunga gummistövlar. Det är därför vi tillverkar alla våra vinterstövlar i EVA-material. Detta är ett lätt material som samtidigt är väldigt slitstarkt. Vi tror inte att något barn kommer lyckas slita ut ett par stövlar från Wobbi. Det är troligare att stövlarna får gå i arv till syskonen för att barnet vuxit ur dem. 

Vi hoppas att denna guide har gjort det lite lättare för dig att välja ett par bra barnstövlar åt ditt barn. Wobbi tycker inte att lek ska begränsas av årstid. Med ett par av våra stövlar kan bara fantasin sätta gränserna. 

wobbi_berg_sm
wobbi_logotyp_svart-removebg
United Kingdom

This is Wobbi

Social Media

In the newsletter, you'll find the latest news, tips and offers. In addition, you get a 15% discount immediately after signing up.

klarna-logo-black
american-express-logo-black-and-white-1
39196-visa-pay-logo-icon-vector-icon-vector-eps-1
245-2453815_mastercard-logo-png-transparent-mastercard-icons-black-and-1
dhl-black-logo-1
budbee2250