snabb-frakt
FRI FRAKT ÖVER 600 KR
star
4,6/5 BETYG 2100+ RECENSIONER
wobbi_logotyp_svart-01
items in cart, view bag

Reflex på barnstövlar

Vintern i Sverige är mörk och du som kör bil vet säkert hur svårt det kan vara att se någon utan reflex. Ännu svårare är att se ett litet barn som springer ut i vägen. Därför är reflexer extremt viktiga på vinterkläder till barn. Trots det är det fortfarande ovanligt med reflex på barnstövlar. Det tycker vi på Wobbi är fel och därför har vi bestämt oss för att lösa problemet.

Varma barnstövlar med reflexer

Självklart behövs det mer än bara reflexer för att skapa en riktigt bra barnstövel. Därför är våra barnstövlar med reflexer, precis som våra andra stövlar, både varma och snygga. När vi tar fram våra stövlar är design och funktion alltid det som vi fokuserar på.

Självklart använder vi oss också bara av bra material, tex EVA-plast, när vi tillverkar våra stövlar. När du köper en barnstövel hos oss ska du alltid vara nöjd, både med kvalitén och med designen. Är du inte det erbjuder vi självklart 30 dagars öppet köp.

Stor skillnad

Många undrar hur stor skillnad reflexer kan göra på ett par stövlar. Vi anser att det gör stor skillnad. Självklart är det bara bra om barnen även har reflexer på sina andra kläder men varför inte ha det på stövlarna? Kan det skada om en bilist ser barnet lite tidigare? Det tycker inte vi.

En vinternatt i Sverige är mörk och utan reflexer blir du nästan omöjlig att upptäcka. Ett litet barn är ännu svårare att se. Därför tycker vi att alla barn borde ha stövlar med reflexer. Vi på Wobbi har alltid velat vara med och göra skillnad och det vet vi att reflexer gör.

Pris

Det går inte att sätta ett pris på ditt barns liv men självklart vill vi att alla ska ha råd med våra stövlar. Vi är inte billigast på marknaden men det är inte heller vårt mål. Vårt mål är att skapa prisvärda barnstövlar med reflexer som hjälper ditt barn att vara både varm och säker.

Detta går inte att uppnå genom att hela tiden välja det billigaste materialet för att pressa priserna. Därför har vi istället valt att satsa på att skapa en riktigt bra produkt för ett pris som reflekterar vad du får.

Storlek

Stövlarna finns i många olika storlekar för att passa många olika barn. För att du ska kunna hitta rätt har vi också skapat en storleksguide. Där kan du enkelt se vilken storlek på stövlar som kommer att passa ditt barn bäst. Självklart har vi också en guide för hur du bäst mäter ditt barns fötter för att hitta helt rätt storlek.

Vi har gjort vårt bästa för att designa en stövel som marknaden inte har sett tidigare. En stövel som både är varm och säker samt riktigt prisvärd. Vi vet inte om det är bäst att ha reflexer på jackan eller på stövlarna men vi vet en sak. Om våra reflexer hjälpte till att rädda bara ett liv, då var det värt det.

Du kan hitta Wobbi Alex barnstövlar med reflex på hälen genom att klicka HÄR

wobbi_berg_sm
wobbi_logotyp_svart-removebg
United Kingdom

This is Wobbi

Social Media

In the newsletter, you'll find the latest news, tips and offers. In addition, you get a 15% discount immediately after signing up.

klarna-logo-black
american-express-logo-black-and-white-1
39196-visa-pay-logo-icon-vector-icon-vector-eps-1
245-2453815_mastercard-logo-png-transparent-mastercard-icons-black-and-1
dhl-black-logo-1
budbee2250