snabb-frakt
FRI FRAKT ÖVER 600 KR
star
4,6/5 BETYG 2100+ RECENSIONER
wobbi_logotyp_svart-01
items in cart, view bag
Wobbi's historia

Vad är historian bakom Wobbi?

Wobbi började som en idé hos grundaren Eric, som arbetade på en av Sveriges största sportkedjor och insåg att det inte fanns några smidiga, varma och hållbara stövlar till bra priser. Han ville ta fram den perfekta stöveln som var lätt, smidig, giftfria, hållbara, med urtagbart foder och till bästa möjliga pris.
Efter många tester och experiment valde han att tillverka stövlarna i Etenvinylacetat (EVA), ett miljövänligare val av material som är giftfritt, lätt och hållbart men ändå har en en bra isoleringsförmåga. Wobbi har nu många olika stövlar i EVA-material och har fortsatt som mål att erbjuda bra stövlar till bra priser.

Loggan som många tycker är spännande är en bergsget med stövlar som symbol för lätta, hållbara och varma stövlar som klarar tuffa miljöer, precis som en Bezoar Ibex get. Inspirationen kommer alltså från Bezoar Ibex geten som lever i hårda väderförhållanden i bergskedjorna men kan ändå ta sig fram på ett smidigt och graciöst sätt. Detta inspirerade även till bolagsnamnet Bezoar AB. 

Eric, en naturälskare och aktiv person som ofta använder stövlar, var frustrerad över att hitta stövlar på marknaden med fasta foder som aldrig torkade och blev äckliga efter en säsongs användning. Detta ledde honom att snabbare starta upp Wobbi och få stövlar där det ska vara enkelt att ta i och ur fodret, samt att det skulle vara möjligt att köpa ett nytt foder billigt när det slitits ut. 

Wobbi står just för lätta, hållbara, giftfria och varma stövlar som ska klara tuffa miljöer och samtidigt vara smidiga alltså precis som en Bezoar Ibex get, precis som Eric själv skulle vilja ha det när han är ute och njuter av naturen.

wobbi_berg_sm
wobbi_logotyp_svart-removebg
Europe

Detta är Wobbi

Sociala medier

Få 10% rabatt när du prenumererar på nyhetsbrevet.
Gäller ej rabatterade priser.
klarna-logo-black
american-express-logo-black-and-white-1
39196-visa-pay-logo-icon-vector-icon-vector-eps-1
245-2453815_mastercard-logo-png-transparent-mastercard-icons-black-and-1
dhl-black-logo-1
budbee2250