snabb-frakt
FRI FRAKT ÖVER 600 KR
star
4,6/5 BETYG 2100+ RECENSIONER
wobbi_logotyp_svart-01
items in cart, view bag

Wobbi Alex "Bästa budgetval 2022"

Wobbi Alex barnstövlar får utmärkelsen "BÄSTA BUDGETVALET 2022" av Bäst i Test!

Bäst i Test har genomfört ett grundligt & oberoende test med 14 av marknadens vanligaste barnstövlar. Wobbi Alex tog hem en tredjeplats och Wobbi Kim stövlarna kom strax efter på en fin fjärdeplats.

badge-basta-budgetval-se-2022-1-kopia

Billigt behöver inte vara negativt

"Man ska inte tro att Wobbi Alex är billiga i ordets negativa bemärkelse, även om det är lätt att initialt dra den slutsatsen baserat på det lite plastiga utseendet. Vid vinterns slut konstateras att nämligen Wobbi Alex absolut kan mäta sig mot betydligt dyrare alternativ." - Bäst i Test

Varmt foder som klarar av minusgrader

Den helgjutna stöveln är på insidan fodrad i en materialmix av ull och polyester. Efter vinterns slut upplevs fodret något tillplattat och lite mer nopprigt, men fortfarande helt och funktionellt. Fodret värmer väl fram till ungefär -10. Vid kallare väder behöver man komplettera med en extra socka.

Vattenpölar och slask är inget problem alls. Inte en droppa tränger igenom stöveln, barnet kan vada runt i pölen länge utan att få blöta fötter. Är det kallt och snöigt ute så ger sulan ett bra grepp. Wobbi Kim har bra mönsterdjup och barnet kan klättra upp för isiga pulkabackar.

Funkar för hela vintersäsongen

Wobbi Alex kan först uppfattas som lite stela, men barnen själva har verkligen gillat stövlarna och sprungit runt med dem utan hinder. Materialet upplevs dessutom göra stövlarna stabila. En annan aspekt som uppskattas av barnen är hur enkla stövlarna varit att ta av och på.

Var går gränsen mellan fodrad stövel och vintersko? Wobbi Alex fungerar i princip som enda sko vintern igenom. Ska man anmärka på något är det stövlarnas andningsförmåga, de har vid tillfälle upplevts lite svettiga. Något en vintersko i mer textilt material kan vara bättre på. Totalt sett är Wobbi Alex mycket prisvärda fodrade stövlar, som trots första intrycket gör både barn och föräldrar väldigt nöjda med köpet.

Läs hela testet här

wobbi_berg_sm
wobbi_logotyp_svart-removebg
Finland

Tämä on Wobbi

Sosiaalinen media

Saat 15% alennuksen suoraan, kun tilaat uutiskirjeen.

klarna-logo-black
american-express-logo-black-and-white-1
39196-visa-pay-logo-icon-vector-icon-vector-eps-1
245-2453815_mastercard-logo-png-transparent-mastercard-icons-black-and-1
dhl-black-logo-1
budbee2250