snabb-frakt
FRI FRAKT ÖVER 600 KR
star
4,6/5 BETYG 1800+ RECENSIONER
wobbi_logotyp_svart-01
items in cart, view bag
Lek i Wobbi stövlar

Alla barn behöver få komma ut och röra sig, i både bra och dåligt väder. Du har säkert många fantastiska minnen från din barndom av att vara ute och leka. Det är under leken som mycket utvecklas under de tidiga åren, till exempel det sociala spelet med kamraterna. Vi på Wobbi tycker att alla barn har rätt att få komma ut och leka, både sommar och vinter. Därför har vi tagit fram våra stövlar som kommer hålla ditt barn varmt, både sommar och vinter.

Rätt kläder till barnen

När man rör på sig håller man värmen men blir det kallt nog hjälper inte det. Då behöver ditt barn ett par ordentliga stövlar på fötterna för att hålla sig varm. De stövlar som vi säljer här på Wobbi är designade speciellt med barn i åtanke. Det betyder till exempel att de väger mindre än våra andra stövlar. Då känner barnen sig friare och orkar leka längre.

Vi tycker också att säkerhet är viktigt när det kommer till kläder för barn. Därför har alla våra barnstövlar en reflex på hälen. Det gör att de syns bra, även när det är mörkt ute. Dessutom har alla barnstövlar från Wobbi en riktigt bra sula som ger stöveln ett ordentligt grepp.
Du kan även läsa blogginlägget om 3-lagerprincipen HÄR

Kläder till alla årstider

För att ditt barn ska kunna leka i Wobbi under alla årstider har vi tagit fram flera olika stövlar. Vi har till exempel en vinterstövel som ser till att barnet håller värmen, oavsett hur kallt det blir ute. Vi har också flera olika regnstövlar som passar bra när det inte är lika kallt ute. Dessa är designade för att vara helt vattentäta och inte riktigt lika varma som vinterstövlarna. Det betyder att barnet inte behöver svettas om fötterna.

lekiwobbi

Rätt storlek

När man handlar åt ett barn kan det vara svårt att välja rätt storlek eftersom fötterna växer hela tiden. Därför har vi på Wobbi skapat en guide för hur du kan mäta ditt barns fötter. Vi har också en storleksguide som visar vilken storlek som passar bäst beroende på måtten. Skulle det ändå bli fel erbjuder vi 30 dagars öppet köp. Det är bara att skicka tillbaka stöveln och få pengarna tillbaka.

EVA material

Det ska vara roligt att leka i Wobbi, oavsett årstid. Dessutom ska vara stövlar vara prisvärda för dig som förälder. Det var dessa ledord som vi arbetade efter när vi skapade våra stövlar. Det är inte enkelt att skapa en riktigt bra stövel men efter många timmars efterforskning och testar tror vi att vi har lyckats ganska bra.

Anledningen till att stövlar från Wobbi kan hålla låga priser samtidigt som de är hållbara och slitstarka beror på EVA material. Det är helt giftfritt och innehåller inga PVC-er, samtidigt som det är helt vattentätt och formbart, även i kalla temperaturer. Därför har vi valt att använda EVA material i alla våra stövlar.

Det är inte enkelt att skapa en stövel som barn älskar att leka i. Samtidigt vägrar vi ge upp innan barn älskar att leka i Wobbi. Vi tror att vi har lyckats skapa en riktigt bra stövel. Varför inte låta ditt barn testa själv?

Du kan hitta barnstövlar för både regninga och kalla dagar HÄR

wobbi_berg_sm
wobbi_logotyp_svart-removebg
Denmark

Det her er Wobbi

Sociale medier

Få 15% rabat direkte, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

klarna-logo-black
american-express-logo-black-and-white-1
39196-visa-pay-logo-icon-vector-icon-vector-eps-1
245-2453815_mastercard-logo-png-transparent-mastercard-icons-black-and-1
dhl-black-logo-1
budbee2250